Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Nu e de glumit cu drogurile la volan: polițiștii au prins al 3-lea șofer pozitiv după testarea cu Drugtest

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Polițiștii au prins în această noapte un alt tânăr care conducea sub influența drogurilor, al treilea în aceeași situație în ultimă săptămână la volan. Este vorba de un tânăr de 21 de ani din Beclean prins în trafic în această noapte  în jurul orei 00.10 conducând pe Bulevardul Republicii în Bistrița.

Tânărul care a căzut testul  cu aparatul DRUG TEST 5000, după ce rezultatul a fost pozitiv, are acum dosar penal și riscă până la 5 închisoare, anunță polițiștii.

”Acțiunile de acest gen sunt constant organizate de polițiștii cu atribuții pe linie rutieră și au drept scop prevenirea accidentelor rutiere, în special a celor produse pe fondul consumului de alcool sau a unor substanțe psihoactive” anunță IPJ Bistrița-Năsăud. Este al treilea caz din ultimele zile.

 

Tânăr de 19 ani prins drogat și băut la volan. E al 2-lea șofer drogat prins pe străzile Bistriței la final de ianuarie

Un maramureșean amețit de droguri a fost prins conducând pe un bulevard din Bistrița

 

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Faceti mai politrucilor, demersuri catre Parlament, sa ” aprobe ” punerea in executare a dispozititi cu confiscarea bunului ( masinii ) de care s-a folosit infractorul cand a comis fapta penala … si va garantez io ca nici inchisorile , nici amenzile si nici permisele de conducere nu vor fi atat de eficiente precum aceasta masura , ptr reducerea acestora !
    Cand vede porcotanul ca ramane fara masina … sa vedeti voi atunci, cum vaincepe sa guitze… !

Lasă un comentariu