Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Culmea iresponsabilității: bolnavă de Covid, plimbăreața prin Bistrița fără mască

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O tânără de 26 de ani din Lechința, care ar fi trebuit să se afle izolată la domiciliu pentru că era infectată cu Covid 19 a fost surprinsă miercuri seara de o patrulă de jandarmi plimbându-se pe străzile Bistriței.

Femeia ar fi scăpat nedepistată dacă nu ar fi atras atenția jandarmilor din cauza măștii pe care o ținea sub bărbie. Jandarmii au oprit-o pe strada Dragos Voda sa-i ceară să poarte masca peste gura si nas, moment în care au și legitimat-o. Spre uluirea lor femeia era diagnosticata cu Covid si avea decizie de la DSP  de izolare la domiciliu în Lechința.

Tânăra iresponsabilă  a fost sancționată cu 1.000 de lei amendă pentru nerespectarea măsurii de izolare la domiciliu și încă 500 de lei pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală. În plus femeia va ajunge și în fața procurorilor  pentru ca jandarmii i-au făcut  sesizare pentru infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor, conform art. 352, Cod Penal.

Jandarmii au sancționat ”un plimbăreț” cu decizie de carantină

O alta patrula de jandarmi a amendat un bărbat de 63 de ani, recent întors din Germania, cu decizie de carantinare pentru 14 zile  care n-a fost de găsit la domiciliul declarat la DSP . Jandarmii au descoperit ca individul a indicat o falsa adresa pentru stabilirea carantinei, intr-un imobil pe care-l înstrăinase de un an. După ce-au dat de el jandarmii i-au aplicat bărbatului o amendă de 1.000 de lei, pentru nerespectararea măsurii de carantinare la domiciliu, conform legii.

Foto: arhiva

Share.

About Author

Lasă un comentariu