Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

UDMR Bistrița-Năsăud își trimite președintele în funcția de subprefect. Decsei Attila e nominalizatul Uniunii

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Președintele UDMR Bistrița-Năsăud DÉCSEI Atilla a fost votat de organizația sa drept nominalizarea  uniunii pentru funcția de subprefect al județului. Informația a fost comunicată prin intermediul paginii de facebook a organizației județene.

Una din funcțiile de subprefect de Bistrița-Năsăud, pentru că județul va avea două, a fost atribuită în urma negocierilor naționale UDMR-ului , în tip ce USR va deține cea de-a doua funcție.

DÉCSEI Atilla ( 42 ani) este președintele organizației județene UDMR Bistrița-Năsăud de mai bine de un deceniu. De profesie inginer chimist, angajat la Sistemul de Gospodărire a Apelor, Decsei este consilier județean și președinte al comisie de urbanism .

A candidat în septembrie 2020 la Consiliul Județean pe listele Alianței pentru Bistrița-Năsăud, alături de PSD, alianță pe care a girat-o în calitate de președinte UDMR.

În alegeri UDMR Bistrița-Năsăud l-a susținut la președinția Consiliului Județean pe candidatul PSD, Radu Moldovan împotriva actualului prefect, Stelian Dolha, candidatul de atunci al Partidul Național Liberal. De altfel Stelian Dolha rămâne prefect, după ce la negocieri prefectura Bistrița-Năsăud a revenit PNL-ului.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu