Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Polițiștii suspectează un bărbat de 38 de ani de alerta cu bombă care a blocat două ore Piața Prefecturii. Era sub efectul dogurilor și ulterior a intrat în sevraj

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Polițiștii au anunțat joi dimineața că au identificat autorul alertei false cu bombă de ieri de la sucursala bistrițeană a BCR. Suspectul e un bistrițean de 38 de ani, despre care polițiștii  susțin ca era sub efectul drogurilor când a făcut apelul la 112.

După ce au identificat suspectul polițiștii de la Biroului Arme, Explozivi și Substanțele Periculoase, au  cerut si obținut  un mandat de percheziție domiciliară la casa individului. Pentru că la percheziție, bărbatul a devenit agitat, a fost testat cu aparatul DrugTest, carea  indicat prezența drogurilor în organism. Individul a fost transportat deocamdata la Spitalul Judetean de Urgență,  unde a rămas internat  după ce ar fi intrat în sevraj.

Polițiștii spun și că individul ar fi sustras în cursul zilei de ieri un telefon mobil dintr-un magazin de profil din Bistrița și că s-a plimbat prin oras la volanul unei mașini a unei cunostinte pe care a luat-o fără acordul proprietarului. Inițial ar fi stat în dreapta șoferului însă în momentul în care acesta a iesit din autoturism a trecut la volan și a plecat cu mașina.

”Cercetările în acest caz sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale.” transmite comunicatul IPJ.

Apelul la 112 care anunța prezența unei bombe ieri la sediul BCR a blocat timp de două ore nu doar activitatea băncii în cauză ci și cea a Prefecturii, Înmatriculărilor Auto, Serviciului Pașapoarte și Consiliului Județean, aflata în imediata vecinătate dar și a a mai multor cafenele și restaurante din zone precum și circulația în zona centrală.

Share.

About Author

Lasă un comentariu