Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Noul manager general de la Rombat și-a preluat astăzi postul. Alin Ioanes ”e o provocare care mă responsabilizează”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Alin Ioanes noul manager general al Rombat-ului și-a preluat astăzi , 15 februarie, în mod oficial funcția, înlocuindu-l pe Ioan Repede cel care s-a pensionat după 41 de ani petrecuți în companie și 26 la conducerea acesteia.  ” Suntem încântați să anunțăm numirea lui Alin Ioanes ca și CEO Rombat începând cu 15 februarie. Îl felicităm pe Alin și îi urăm mult succes în noua provocare.” este anunțul postat pe pagina de facebook al marii companii bistrițene.

Clujeanul Alin Ioanes (46 de ani), noul CEO de la Rombat   vorbește despre provocările și oportunitățile noului context economic, în primul său mesaj de pe pagina de facebook a companiei : “Mă bucur să mă alătur echipei și familiei Rombat, o entitate de calibru pentru industria românească. Este o provocare și o onoare care mă responsabilizează în egală măsură! Contextul socio-economic aduce noi challenge-uri însă, ne crează enorme oportunități. Pandemia a accelerat anumite procese de transformare, iar unul dintre acestea ne vizează direct: energy storage. Avem toate premisele să fim vârful de lance al acestei transformări având în vedere experiența și capabilitățile de research & development.

Am convingerea că împreună cu echipa vom reuși să scriem și pe viitor multe file de succes în continuarea poveștii ROMBAT”  este mesajul noului CEO.

Rombat, controlat de compania sud africană Metair este  furnizorul regional  Renault şi furnizor unic pentru Dacia din anul 1996, furnizor pentru PSA Peugeot Slovacia din anul 2008, iar din 2011 pentru fabrica Renault Nissan din Sankt Petersburg, Rusia. Reţeaua de service a companiei cuprinde peste 100 de reprezentanţe în toată ţara, iar zonele de distribuţie sunt Franţa, Italia, Germania, Portugalia, Belgia, Bulgaria, Republica Moldova, Grecia, Croaţia, Ungaria, Rusia, Ucraina, Finlanda, dar şi SUA, potrivit informaţiilor existente pe site-ul companiei.

Share.

About Author

Lasă un comentariu