Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Prefectul a verificat condițiile de vaccinare din centrul nou deschis din Beclean

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prefectul Stelian Dolha a dorit să se convingă dacă noul centru de vaccinare  din Beclean, deschis luni în containere speciale amplasate   în curtea Spitalului Orășenesc Beclean și destinat etapei a 2-a de vaccinare respectă toate standardele. Aceasta cu atât mai mult cu cât soluția a fost una adoptată în ultimul moment după ce locația inițială găsită de administrația locală  ar fi trebuit să fie la etajul unei grădinițe.

Prefectul Dolha s-a declarat mulțumit de modul de organizare a centrului amenajat în curtea Spitalului Orășenesc: „Am fost și surprins cât de bine arată acest flux de vaccinare organizat în curtea spitalului din Beclean, în containere. Toate normele sanitare sunt respectate, cetățenii care se vaccinează aici nu trebuie să își facă nicio problemă” a transmis prefectul.

Este o soluție eficientă pe care managerul Spitalului Orășenesc Beclean, Bogdan Tușa, a găsit-o pentru a reuși să deschidem acest centru în timp util, pentru a asigura începerea administrării vaccinului AstraZeneca. Îl felicit atât pe el, cât și pe directorul medical, doctorul Rurac Anatolii, dar și pe primarul Nicolae Moldovan și viceprimarul Rusu Bogdan pentru implicare!” a scris pe facebook după vizită, prefectul Stelian Dolha.

În centrul de imunizare de la Beclean se administrează vaccinul AstraZeneca, cel care este recomandat pentru bolnavii cronici sau persoanele din așa numitele domenii esențiale cu vârsta până în 55 de ani.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu