Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

UPDATE: Bulevardul accidentelor din Bistrița, un nou episod azi noapte: un tânăr și-a izbit mașina de un copac. Era băut

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bulevardul Republicii din Bistrița a fost duminică noaptea scena unui nou accident de circulație, al 3- lea din această lună.

De data aceasta un tânăr de 27 de ani și-a făcut praf mașina după ce-a intrat cu aceasta într-un copac de pe Bulevardul Republicii. Evenimentul rutier s-a înregistrat cu o jumătate de oră înainte de miezul nopții, cel mai probabil pe fondul vitezei.

La accident a intervenit Modulul SMURD de la Detașamentul de Pompieri Bistrița, care primise informații că șoferul fusese rănit. L-au găsit în afara autoturismului, conștient și fără leziuni vizibile. În urma evaluării a refuzat transportul la spital. ”Pompierii militari au asigurat  masurile specifice de apărare împotriva incendiilor și sablare carosabil” a anunțat ISU.

UPDATE : Potrivit polițiștilor tânărul conducea sub influența alcoolului, aparatul alcooltest a înregistrat 0,79 concentrație la locul accidentului, așa ca tânărul a fost condus totuși la Spital, dar numai pentru recoltarea de probe biologice. În plus s-a ales cu o amendă pentru a nu a putut justifica prezenta in trafic după ora 23,00 .

Accidentele se țin lanț pe Bulevardul Republicii, atât cele în care sunt implicați pietoni cât și coliziunile între mașini, ori de stâlpi de iluminat sau copaci. Exact acum un an o șoferiță din Ucraina a ratat un sens giratoriu si a provocat un accident cu doi răniți. În decembrie  2019 un tânăr șofer s-a izbit cu mașina de un stâlp de electricitate pe care l-a rupt ,  un altul a reușit în noiembrie 2019 să-și întoarcă mașina cu roțile în sus pe scuarul care separa benzile de circulație, iar exemplele pot continua.

La începutul lunii februarie un tânăr de 17 ani a fost lovit, seara de un autoturism iar câteva zile mai târziu, într-o altă seară o femeie  de 67 de ani a avut aceeași soartă. Din fericire a fost vorba e accidente ușoare.

O femeie a fost lovită de o mașină, vineri seara pe Bulevardul Republicii. Este al doilea accident din zonă în această săptămână și unul din multele evenimente rutiere din ultimii ani

Accident spectaculos duminică pe Bulevardul Republicii cu o mașină răsturnată

Share.

About Author

Lasă un comentariu