Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Elevii din Beclean merg cu toții la școală. Autoritățile au anunțat duminică revenirea școlilor din Beclean în scenariul verde

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Scolile din Beclean încep cursurile în scenariu verde de astăzi, la două săptămâni după reîntoarcerea la cursurile în format fizic în întreaga țară. Orasul Beclean a avut si acum 2 săptămâni puțin peste rata de 1 la mie, însă decizia a fost amânată, iar alte câteva cazuri  au ridicat ușor incidența în acest interval.

Decizia de începere în scenariu verde a fost luată duminică de CJSU, după ce vineri Becleanul continua sa figureze în grila galbena, e adevărat cu 1,03 la mie.

”Școlile din Beclean intră în normalitate! Începând de mâine, 22 februarie, toți elevii se întorc pe băncile școlilor din Beclean, în sfârșit. Este un gest de revenire la normalitate în acest oraș din județul nostru și sper ca lucrurile să rămână neschimbate aici.” a fost anunțul făcut de prefectul Stelian Dolha pe pagina Instituției  Prefectului.

”Convingerea mea a fost mereu aceeași: locul elevilor este în clasă, înaintea dascălilor! Școala trebuie să se întoarcă treptat la rânduiala ei, la metodele de predare și învățare directă care să ajute copilul efectiv în procesul asimilării de cunoștințe nu doar să slujească impulsului său natural de „a păcăli truda învățăturii” de undeva din spatele unui ecran… Sunt părinte, am și eu copii și știu…Sunt convins însă că normalitatea-i aproape” a transmis primarul Becleanului, Nicolae Moldovan, tot pe facebook. .

Și Bistrița ar putea avea parte în următoarele zile de revenirea în scenariul verde, în condițiile în care vineri era deja la 1,17 la mie si numărul cazurilor va continua sa scadă

Share.

About Author

Lasă un comentariu