Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Senatorul Ovidiu Florean despre momentul cu pancarte de la Ora Premierului: ”A fost circul de stat în Parlament”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Senatorul liberal Ovidiu Florean a  comentat pe pagina sa de facebook momentul regizat de PSD la Camera Deputaților ieri, la Ora Premierului, când l-au întâmpinat pe Florin Cîțu pe care tot ei l-au chemat să explice bugetul cu pancarte: ” A fost circul de stat în Parlament” scrie acesta.
Florean a comentat ironic inclusiv prestația a doi dintre deputații de Bistrița-Năsăud, cei de la PSD  care agitau de zor pancarte caricaturale: cu tot felul de personaje de”Definitorie ca şi maturitate politică prestanţa celor doi deputaţi PSD din judeţul Bistriţa- Năsăud, Suciu şi Ivan, surprinşi ieri într-un instantaneu în plenul Camerei Deputaţilor la „ Ora Premierului” agitând pancarte.. alegătorii v-au trimis acolo să faceţi legi care să le facă viaţa mai uşoară, nicidecum să vă etalaţi talentele de clowni care, aşa cum am vazut, sunt evidente. Dar, cum nu se ştie ce aduce viitorul, probabil prestaţia care aţi avut-o ieri în Parlament şi care arată că aveţi un talent înnăscut pentru actorie nu a trecut neobservată de impresarii artistici ai trupelor de circ.
Pentru că doar circ ştiţi să faceţi ” a mai scris Florean.
Memoria colectivă iartă, nu uită
El a reamintit si de episodul pensiilor speciale de săptămâna trecută: ”Cu doar câteva zile în urmă, deputatul Suciu se bătea cu pumnii în piept că „a învins”! Că a tăiat pensiile speciale ale parlamentarilor şi că partidul din care face parte și-a adus astfel contribuția la economiile bugetare. Uită domnul fost ministru să spună şi cine a „trecut” prin plen legea în baza căreia foştii deputaţi şi senatori dobândesc statut de „speciali” şi au primit un plus consistent la venituri. Pentru că actualul deputat PSD Suciu, alături de bistriţeanca Doina Pană, este chiar unul dintre iniţiatorii legii pe care acum PSD-ul se laudă ca a abrogat-o. Înteleg că sunteţi în opoziţie, postură care dealtfel vi se potriveşte de minune şi în care vă doresc să vă regăsiţi mulţi ani de aici înainte, însă vă sugerez să ţineţi cont întotdeauna de memoria colectivă, care iartă, dar nu uită” a comentat Ovidiu Florean.
El le-a dat și un sfat celor doi deputați  PSD: Şi dacă tot staţi pe bani publici în Parlament ca să agitaţi pancarte cu desene animate, vă sugerez să lipiţi pe verso-ul acestora câte o oglindă. Ca sa vă vedeţi în toată splendoarea, vorba ceea – cine zice, ăla e !
Share.

About Author

Lasă un comentariu