Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

De ce le-au mulțumit aseară pompierii bistrițeni jandarmilor. Ce intervenție specială au avut

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pompierii bistrițeni au ținut joi seara  să le mulțumească pe pagina lor de facebook unui grup de jandarmi care practic le-a făcut treaba, înainte ca lucrurile să evolueze prost: au intervenit de urgență să stingă un incendiu  la un autoturism care a luat foc în apropierea unei stații de benzină.

Intervenția jandarmilor care patrulau într-o mașină a fost extrem de promptă: au remarcat că automobilul din fața lor a tras dreapta, după ce de sub capotă ieșea un fum gros și cu stingătoare de la benzinăria din apropiere au reușit să oprească incendiul înainte ca cineva sa fie rănit sau focul să se întindă .

Ei sunt jandarmii bistrițeni care au dat dovadă de prezență de spirit, promptitudine și solicitudine! Mulțumim, camarazi !” le-au transmis cei de la ISU colegilor de la Jandarmerie pe pagina de facebook sub fotografia celor cinci jandarmi: 

Nu  este prima dată când jandarmii intervin decisiv la un incendiu. În 18 ianuarie mai mulți jandarmi aflați în patrulare au salvat patru copii și trei adulți care dormeau într-o casă din cartierul Stefan cel Mare fără să realizeze ca aceasta luase foc.

Citiți ce s-a întâmplat atunci :

Jandarmii au reușit să salveze dintr-un incendiu patru copii si trei adulți din cartierul bistrițean Ștefan cel Mare

Share.

About Author

Lasă un comentariu