Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

UPDATE: Locurile la vaccinare în noile centre din Năsăud si Prundu Bârgaului, unde se fac imunizari Pfizer epuizate în câteva ore.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sâmbătă, în dimineata primei zile de deschidere a platformei de vaccinare pentru noile centre care imunizează cu serul Pfizer locurile s-au epuizat rapid în Năsăud. Ultima programare s-a putut face la ora 11,15, după care centrul a devenit rosu( adica fara locuri ) pe harta vaccinarii.

UPDATE ora 13,30. Dacă dimineață mai erau locuri disponibile la centrul din Prundu Bârgăului programat si el sa se deschidă în 1 martie, si aici locurile s-au epuizat sambata in prima parte a zilei Sâmbătă la ora 11,30 mai erau disponibile 302 locuri pentru vaccinare cu serul Pfizer. Se pot înscrie pentru programare doar persoane peste 65 de ani, pentru care platforma a fost închisă de mai bine de 2 saptamani  sau bolnavi cronici. Centrul de la Prundu Bargaului este deschis  în incinta Dispensarului din localitate.

La ora 13,30 nici la Prundu-Bargaului nu mai era niciun loc disponibil pentru vaccinare în platforma (foto)

Locuri la Beclean și Bistrița pentru imunizarea cu Astra Zeneca

Platforma are disponibile locuri de vaccinare în continuare pentru vaccinul Astra Zeneca care se adresează persoanelor sub 55 de ani, bolnavi cronici sau personal din categoria esențiala la Beclean (peste 700 de locuri) si Bistrița (5 locuri SVSU) 

Share.

About Author

Lasă un comentariu