Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un sofer neexperimentat de 19 ani a provocat un accident în care a murit un puști de 17 ani

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O plimbare cu mașina pentru un grup de tineri s-a sfârșit cu o tragedie sâmbătă noaptea în Rodna. Mașina condusă de un șofer de doar 19 ani a intrat în plin într-un stâlp de electricitate, probabil pe fondul vitezei și a lipsei de experiență la volan.

Echipajele de la Smurd și de la Ambulanță  au găsit la locul accidentului, patru răniți dintre care trei  conștienti, și un altul prinsă între fiarele contorsionate ale autoturismului în stop cardio respirator. Victima, un tânăr de 17 ani din Parva  a fost extrasă și predată echipajului medical care a început protocolul de resuscitare. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de echipajul de terapie intensivă tânărul de 17 ani n-a mai putut fi resuscitat si medicul de pe Ambulanță s-a văzut obligat sa constate decesul acestuia, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

Cei trei răniți, șoferul de 19 ani, o tânără de 18 ani, ambii din Maieru  și un pasager de 22dea ni, din Valea Borcutului au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență pentru îngrijiri.  Cei  trei tineri răniți au fost  transportați la spital pentru mai multe investigații medicale și îngrijiri.

Potrivit IPJ BN șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii Serviciului Rutier au deschis în cauză un dosar penal cu privire la infracțiunile de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Cercetările urmează să stabilească cu exactitate cauzele și modul de producere a evenimentului rutier.

Sursa foto: IPB BN, ISU BN

 

Share.

Lasă un comentariu