Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Prototipurile containerelor subterane numai bune de văzut într-un cartier al Bistriței. Primarul Turc: ”va fi o consultare publică”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Modelul containerelor subterane  care ar putea lua locul actualelor containere, o sursă permanentă de nemulțumire, au fost expuse astăzi la cererea primarului Ioan Turc în cartierul Petre Ispirescu.
Primarul  spune că a ales acest gen de prezentare, în mijlocul unui  cartier, tocmai pentru a arăta avantajele și superioritatea noii soluții:
Am promis că, până la 1 martie, vom oferi un exemplu la vedere pentru cum vor arăta containerele subterane la Bistrița. Am ales strada Petre Ispirescu, o locație potrivită pentru a demonstra superioritatea noii soluții pe care am propus-o recent în vederea preluării deșeurilor din municipiu. Peste câteva zile, va urma punerea în funcțiune.Va exista și o consultare publică, iar, dacă bistrițenii vor agrea noua variantă, vom trece la implementarea ei, prioritar cu fonduri europene„ a scris primarul pe pagina sa de facebook. 
Turc si-a încheiat postarea adăugând că e numai începutul unei alte abordari în ceea ce priveste salubritatea si curățenia Bistriței : ”E startul unei abordări mai inovative pentru tot ceea ce înseamnă curățenia orașului.”
Clujul a implementat un astfel de sistem de colectare a deseurilor cu containere semi-îngropate pe 3 sau 4 fracții încă din 2019, containerele fiind dotate cu cartele dar și cu camere video care semnalează operatorului când sunt pline
Share.

About Author

Lasă un comentariu