Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Accident dramatic în Salva: șofer inconștient, zeci de minute drumul blocat

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Modulul SMURD de la Secția de Pompieri Năsăud și echipajul de terapie intensivă mobila au  intervenit miercuri seara în localitatea Salva după ce autoturism a intrat într-un stâlp de electricitate.

Potrivit datelor transmise de IPJ  un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani, din Năsăud, a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate iar după impact, autovehiculul a fost proiectat în gardul unui imobil.

La momentul în care a ajuns la locul accidentului echipajul de descarcerare si cel de terapie intensivă de la SMURD șoferul era încarcerat și inconștient pe scaunul din dreapta.

Bărbatul în vârstă de 53 de ani a fost extras din autoturism (nu era incarcerat) și predat echipajelor medicale, de prim ajutor, ulterior echipajului de terapie intensiva mobila SMURD. Potrivit medicilor victima are  un traumatism cranian sever, iar  echipajul cu medic lucrează pentru stabilizare în vederea evacuării victimei spre o unitate spitalicească. În momentul preluării de către echipajul TIM, victima era semiconstienta.

Circulația în zonă, blocată minute în șir a fost reluată în jurul orelor 21,30

Share.

Lasă un comentariu