Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Autobuzele electrice ale Becleanului vor fi livrate la mijlocul lunii martie. Ce culoare vor avea si de ce s-a optat pentru cromatica specială (VIDEO)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Autobuzele electrice care vor circula în Beclean și localitățile componente, în cadrul unui proiect de pionierat în Bistrița-Năsăud sunt deja în curs de încărcare la producătorul din Turcia și ar putea fi livrate chiar la finalul săptămânii viitoare. Primarul Becleanului Nicolae Moldovan a anunțat marți seara într-o emisiune la Bex TV după discuțiile cu producătorul că autobuzele ar putea fi ajunge la destinație în perioada 15-18 martie. 

Iar semafoarele electrice, parte componenta a proiectului de mobilitate a Becleanului, în jur de 60,  sunt pe punctul sa fie livrate

”Am facut astăzi (nn.marți ) corespondența cu producătorul. Deja sunt pregătite și sambata vor aparea primele stații de încărcare în România.Toate autobuzele electrice sunt gestionate smart dintr-un centru de comanda, tot din depou in care sedirijeaza tot ce inseamna aceste 4 trasee și  se vor corela cu stațiile de autobuze, cu acele panouri care vor afisa nr de pasageri, orasosirii, daca intarzie. E o interfața intre sofer, utilizatorul si un centru de comanda în depoul electric. Pentru aceasta se  prin comandă..

Haideti să spunem că 15-18 martie e o data valabilă pentru autobuzele electrice Trebuiau să apară in februarie, dar a fost o problema cu o greșeala într-un ordin de ministru, a fost o chestiune de taxare, s-a asteptat  corectarea acesteia, s-a rectificat, s-a revenit la datele de anul trecut ceea ce s-a întâmplat . Deja sunt în încărcare într-un tir  si se aduc in România, se branduiesc după cum avem in caietul de sarcini și vor fi livrate.  Firma din Turcia care produce aceste autobuze electrice în colaborare cu BMW le livrează În perioada 15-18 martie le vom arata publicului cu brandul nostru personalizate” a mai spus primarul Nicolae Moldovan .

Autobuzele electrice vor avea o cromatica specială, mov, atât caroseria cât și tapiteria, care va va avea variații de violet. Primarul Moldovan a adăugat și că s-a consultat pentru alegerea cromatica : ” mi s-a părut ca e culoare mai aparte,   vizual trebuie marcate pentru a fi mai usor observate pentru ca suntem si o zona turistica. Toate elementele sunt o noutate pentru judetul nostru ”  a mai spus primarul

Autobuzele electrice, stațiile de încărcare, statiile de autobuz  cu afisaj electronic sunt parte dintr-unul din primele  proiecte de mobilitate aprobate într-un oras mic din România, numit generic ” Drumul Gării din Beclean”.

Urmăriți emisiunea si toate declarațiile primarului Nicolae Moldovan despre toate componentele smart din proiectele sale actuale si viitoare pentru care Agenția de Dezvoltare Nord Vest l-a dat exemple de bune practici:

foto arhiva : Tram Club România (autobuzele electrice din Cluj)

Share.

About Author

Lasă un comentariu