Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Bistrița Ardeleană e sufocată de gunoaie. Prefectul Dolha a inspectat malurile alături de un cunoscut activist de mediu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Depozitarea ilegală a deșeurilor sufocă în mai multe perimetre malul râului Bistrița Ardeleană atrage atenția prefectul Stelian Dolha, care însoțit  de unul dintre cei mai cunoscuți activisti de mediu din Bistrița-Năsăud, Cristian Țetcu, a vrut să văda cu ochii lui ce se întâmplă cu malurile răului care traversează municipiul.
M-am deplasat astăzi în teren, împreună cu Cristian Țetcu, reprezentant al societății civile și am identificat pe râul Bistrița Ardeleană zone masiv afectate de depozitarea ilegală a deșeurilor și am constatat gravitatea problemelor poluante de pe albia râului.” scrie prefectul într-o postare pe pagina sa de facebook alături de câteva fotografii care arată proporțiile poluării.
Prefectul vorbește despre urgența identificării  unor măsuri care sa pună capăt depozitării deseurilor în natură: ”Consider că este imperios necesar să identificăm care sunt cauzele acestui dezastru ecologic în județul Bistrița- Năsăud și, împreună cu instituțiile abilitate, să conștientizăm populația asupra urmărilor pe care depozitarea deșeurilor în natură le are asupra mediului și, implicit, a vieților noastre, dar și să luăm toate măsurile necesare pentru ca acest fenomen să fie stopat până nu este prea târziu”.
Share.

About Author

2 comentarii

  1. Balan Marius -Horea în

    Aici mai trebuie adaugat si depozitele necontrolate de deseuri din constructii. Peste 1.000 de depozite cu alte cateva mii de gramezi aruncate direct prin basculare si din carute. Monitorizarea continua si vin in sprijinul lui Tetcu cu noi descoperiri. Impreuna aratam dezastrul de ani de zile. Insa din pacate un OM ca Tetcu este tinut pe tusa de mai marii orasului si judetului .

  2. Legile romanesti nu au absolut nici un efect , asupra cio.parlanilor nstri !
    Degeaba procese-verbae cu amenzi usturatoare, degeaba dosare penale, ca pe cio.marlani-i dore-n beck de toate ! BATAIA DOMNILOR ESTE RUPTA DIN RAI ! Bota, parul din gard si scorbaciul cu bube ca la la animale… aia-i masura care ar da randamentul scontat . Facuta panda cu echipe ” dotate ” cu ce trebuie si sa la trageti o mardeala, de 2 luni de zile sa gogeasca prin spitale, dupa care, pe cheltuiala sa, sa fie ridicate gunoaiele de acolo si daca nu plateste, la puscarie cu ei ! FARA MILA DOMNILOR ! Legile sunt pentru ” oameni normali la cap “… nu pentru “‘ Sio.sioci ” … si tot felul de Gica Cora !

Lasă un comentariu