Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Fostul ministru de externe Cristian Diaconescu a fost ales astăzi președinte al PMP. Ionuț Simionca e vicepreședinte regional

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Fostul ministru de externe Cristian Diaconescu este de astăzi președintele PMP, ales în congresul partidului desfășurat la Sinaia, în care au votat fizic si electronic 595 de persoane.

În același congres fostul deputat bistrițean Ionuț Simionca a fost ales vicepresedinte regional pentru regiunea de Nord vest . El a postat astăzi un mesaj pe pagina sa de facebook. ”Astăzi începem munca de consolidare a #PMP la nivel regional și național. 
 Cel mai important obiectiv pe care îl avem în regiunea noastră este transformarea Autostrăzii Nordului din vis în realitate. Sunt onorat să fiu reprezentant al ardelenilor harnici și serioși în conducerea PMP” a scris Simionca.

La congres Cristian Diaconescu, care a candidat si cu o moțiune a ținut un discurs în care a cerut solidaritate și corenta: ”Prin această moţiune, pe scurt, vă rog să daţi acestui partid solidaritate înţelepciune şi coerenţă la nivel local şi central şi îndrăznesc să mă oblig în faţa dumneavoastră, şi să vă promit, că eu am să-i dau un viitor”, le-a spus Cristian Diaconescu potrivit G4 Media.

Diaconescu şi-a exprimat intenţia de a semna parteneriate cu partide conservatoare europene şi a vorbit despre evoluție politica rapida a scenei: ”Mă pun chezaş că ceea ce vedeţi astăzi pe scena politică, până în toamnă nu mai e aşa. Din acest punct de vedere, ştim cu toţii că lucrurile se vor modifica”, a afirmat Diaconescu.

Share.

About Author

Lasă un comentariu