Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Bistrițean revenit din străinătate cu decizie de carantinare s-a aventurat prin filtrul carantinei din Ciceu Giurgești. Ce a pățit

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un bistrițean revenit din străinătate, cu decizie de carantinare în municipiu s-a aventurat duminică exact prin filtrul de la Ciceu Giurgești pentru a ajunge la o petrecere în Negrilești.

Forțele de ordine din filtrele  l-au legitimat la intrarea în comuna în jurul orelor 17.00, iar șoferul a folosit scuza curentă: n-are acte. le-a uitat acasă. Și în plus ca se grăbește  să ajungă la o aniversare în localitatea Negrilești. La o primă verificare în baza de date polițistii au aflat că șoferul figura ca fiind în carantină la domiciliu, după reîntoarcerea în străinătate. A fost sancționat  cu 5.000 de lei amendă pentru nerespectarea măsurii de carantinare și întors din drum.

De altfel carantina din Ciceu Giurgesti, acolo unde după o saptamana incidenta a scazut abia la 11 la mie, a plecat tot de la o petrecere data de un localnic reîntors din străinătate care în loc sa stea in carantină a organizat o chermeza în timpul căreia a îmbolnavit mai multe persoane.

De la instituirea carantinei forțele de ordine (jandarmii și polițiștii) au aplicat în zona carantinată 33 de sancțiuni, astfel: 26 avertismente scrise și 7 amenzi în valoare totală de 11.700 de lei. În zona carantinată au mai fost aplicate și alte 30 de sancțiuni în valoare totală de  13.910 lei” transmit jandarmii.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu