Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Start la programarea în noile centre de vaccinare din Bistrița-Năsăud. Locurile se ocupa repede

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pltaforma de programare pentru noile centre de vaccinare din Bistrița-Năsăud: Teaca, Maieru și Beclean (fluxul 2) s-a deschis astăzi în jurul orelor 16,00 cu locuri disponibile începând din 15 martie.

Cele două centre din Maieru, respectiv Teaca au fiecare aproape 1300 de locuri disponibile, care însă se ocupă foarte repede. Pentru Teaca mai erau locuri disponibile abia din 19 martie la o oră de la deschiderea pltaformei. Centrul din Teaca este amenajat în incinta fostului Spital din localitate.

Zona de vaccinare a fost renovată recent, iar fluxurile de vaccinare sunt în așa fel prevazute încât să nu se intersecteze. Cel mai rapid s-au epuizat programarile în Beclean,  unde cu totul sunt 256 de locuri, în condițiile în care centrul amenjat în curtea Spitalului Orășenesc se fac imunizări  atât cu serul Astra Zeneca, cât si cu serul  Moderna din 15 martie. De altfel serul Moderna folosit în cele trei centre care vor fi deschise în 15 este disponibil pentru toate categoriile de vârstă de peste 18 ani. Au acces la programare persoanele de peste 65 de ani dar și bolnavii cronici de peste 18 ani. Alte două centre, Pfizer, de la Nasaud si Prundu Bargaului vaccineaza cu platforma închisă, după ce s-au epuizat locurile. Nici pentru Bistrița, centrul care vaccineaza cu  serul Astra Zeneca,  nu mai sunt locuri deocamdata.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu