Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

UPDATE: O tânără de 20 de ani din Telciu a fost bătută cu sălbăticie în plină stradă de soțul cu 12 ani mai mare(VIDEO)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O tânără de 21 de ani a fost bătută ieri cu sălbăticie de soțul ei, un individ de 32 de ani, în plină stradă în centrul comunei Telciu, pe când încerca să urce într-un taximetru.

Camerele de luat vederi ale unui magazin din vecinătate au înregistrat scenele șocante, de o violență extremă.

Pe înregistrările postate de site-ul Mesagerul24.ro și preluate de rețelele de socializare  se vede filmul întregii agresiuni: tânăra încearcă să urce în taxi, moment în care un bărbat de aruncă asupra ei și o lovește cu pumnii în cap, după care începe să o lovească cu violență cu picioarele tot în zona capului până ce tânăra se prăbușește la pământ. Chiar și căzută la pământ agresorul continuă să o lovească cu picioarele și apoi cu pumnii în figură. Taximetristul coboară din mașină și intervine, alături de un vârstnic care trecea pe stradă și  reușesc să-l oprească pe agresor, făcând o barieră de protecție între acesta și victimă, nu înainte ca individul să mai scape odată si sa-i mai aplice un pumn fetei prăbușită pe spate, pe trotuar.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ, Crina Sârb tânăra a ajuns în spitalul din Năsăud pentru îngrijiri, în timp ce polițiștii de la Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud l-au reținut pentru 24 de ore pe soțul acesteia, cel care a agresat-o pe tânără, iar procurorii au cerut instanței mandat de arestare pentru 30 de zile pentru individul, domiciliat în satul Bichigiu. Agresorul este cercetat acum de procurori pentru violență în familie și tulburarea liniștii și ordinii publice. Pentru protejarea victimei, a fost emis un ordin de protecție provizoriu, informează IPJ. Potrivit unor surse din Telciu tânăra care este si mamă a doi copii s-ar fi întors din străinătate unde era plecata la muncă pentru a depune actele de divorț.

UPDATE: Completul de drepturi si libertăți a Judecatoriei Năsăud a decis că  agresorul din Telciu trebuie sa rămână după gratii următoarele 30 de zile . Catălin T. va rămâne în arest până cel în 14 aprilie, în situația în care Parchetul nu va cere prelungirea mandatului.

Citeste aici ce au reținut judecatorii:  (Dosar arestare preventivă )

Sursă imagini: Mesager24.ro

Share.

About Author

Lasă un comentariu