Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un tânăr clujean a ajuns în arest preventiv după i-a mușcat degetul unui polițist bistrițean

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un clujean de 26 de ani, oprit duminică la miezul nopții pe străzile Bistriței de o patrula de poliție la un control de rutină pe măsuri de protecție anti Covid a reacționat violent la adresa polițiștilor.

Scos din minți de solicitarea de a fi legitimat și probabil de perspectiva de a fi amendat Individul a reacționat violent și încercarea polițiștilor de a-l imobiliza s-a terminat cu rănirea  unuia dintre oamenii legii. Polițistul a fost pur si simplu mușcat de deget de tânărul care și-a ieșit din minți. Potrivit unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița polițistul din patrulă ar fi avut nevoie de 2-3 zile îngrijiri medicale după agresiune.

Agresorul, care are potrivit portalului justiției istoric cu poliția încă de când era adolescent  a ajuns în arestul poliției din Bistrița cu mandat pentru ultraj. El  dus în fața instanței cu cerere de mandat de arestare de 30 de zile, însă a primit 15 zile de arest preventiv, până în 28 martie, precizează un comunicat de presa al Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița.

Soluția pe scurt a completului Judecatoriei Bistrita:: În baza art. 226 C.pr.pen. raportat la art. 223 alin. 2 C.pr.pen.  admite în parte propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistriţa în dosar penal nr. 848/P/2021 şi dispune arestarea preventivă a inculpatului TDC cercetat pentru comiterea infracțiunii de ultraj, prev. de art. 257 alin. (1)ș?i (4) Cod Penal. la art. 193 alin. (2) Cod Penal, pe o durată de 15 zile, începând cu data de 14.03.2021 si până la data de 28.03.2021, inclusiv. Dispune emiterea, în mod corespunzător, a mandatului de arestare preventivă pentru inculpatul ŢDC .

imagine: arhiva EuropaLibera.ro

Share.

About Author

Lasă un comentariu