Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Incendiul devastator din Telcișor de azi noapte a pornit de un coș de fum neprotejat termic

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O bună parte din agoniseala unei familii din Telcișor, comuna Telciu s-a făcut scrum în această dimineață, după un incendiu devastator care a izbucnit în jurul orei 3,00.

Pompierii  militari din cadrul Secției de Pompieri Năsăud și pompierii voluntari din Telciu au intervenit  la incendiul izbucnit la acoperișul unei case de locuit, în condițiile în care acesta se manifesta deja generalizat atunci când au ajuns și cuprinsese pe lângă acoperișul locuinței și grajdul împreună cu o anexă.

Din păcate două vaci din grajdul care a ars  n-au mai putut fi salvate și au fost găsite moarte . În schimb pompierii militari împreună cu pompierii voluntari de la SVSU Telciu au reușit salvarea altor două vaci și evacuarea mai multor utilaje agricole. A ars acoperișul casei pe o suprafața de 100 de metri pătrați Intervenția a durat aproximativ două ore și jumătate, informează ISU Bistrița.

Pompierii au stabilit drept cauza probabilă a incendiului a fost un cos de fum neprotejat termic față de materialele combustibile din jur.

Share.

Lasă un comentariu