Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Bistrița e la un pas de scenariul roșu, cel în care se reînchid restaurantele și cafenelele

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Incidența cazurilor de Covid 19 în Bistrița s-a apropiat alarmant de pragul de 3 la mia de locuitori. Ieri municipiul avea o incidență de 2,82, ceea ce înseamnă că intrarea în scenariul roșu, este,  ținând cont de dinamică greu de evitat.

Instituția Prefectului le-a cerut ieri locuitorilor orașului să respecte cu strictețe măsurile de distanțare socială, purtarea măștilor și evitarea aglomerațiilor, în încercarea de a evita intrarea într-un alt scenariu de instituire a restricții  pentru locuitorii municipiului.

”Pentru scenariul roșu, măsurile prevăzute vizează suspendarea activității operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, precum și activitatea operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc” avertizează un comunicat transmis de Instituția Prefectului miercuri seara. .

”Aveți grijă de sănătatea voastră și a celor din jur!” este recomandarea reprezentanților în teritoriu ai Guvernului.

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Gica Cntra în

    De cand e lumea lume… ” oile zbiara si magarul de la stana rage si urla neincetat… dar nu beau apa si nu pasc ele de unde si cand vor ” ! Daca nu iei bota, parul din gard si scorbaciul cu bube la ci.o.mar.lani… cred ca pandemia degraba nu se va sfarsi… !

Lasă un comentariu