Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Restaurantele amendate de 3 ori pentru nerespectarea măsurilor impuse de pandemie s-ar putea trezi cu activitatea suspendată

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Autoritățile vor să suspende o perioada activitatea localurilor care nu respectă regulile impuse de pandemie si au fost amendate de trei ori pentru asta.

Parlamentul va discuta în această săptămână un proiect care va permite suspendarea pentru două săptămâni a activității localurilor care sunt amendate de trei ori pentru nerespectarea regulilor impuse în pandemie, a anunțat Lucian Bode, ministrul de interne.

Mai mult  premierul Florin Cîțu, care susține propunerea,  spune că în cazul în care Parlamentul nu o va adopta Guvernul va adopta un OUG care sa reglementeze sancționarea cu suspendarea a localurilor care perseverează în nerespectarea regulilor și au fost amendate de cel puțin trei ori .

Ministrul Bode a explicat la un post tv că poliția a făcut peste 5.000 de controale în localuri în acest week-end și a aplicat zeci de amenzi, unele la unități care sunt amendate în mod repetate.

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu