Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Prefectul caută soluții de limitare a incidenței îmbolnăvirilor în municipiu. Pe cine a invitat la CJSU

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Prefectul Stelian Dolha i-a invitat la ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență pe directorii zonali a două mari lanțuri de magazine, Kaufland și Dedeman, pentru a gasi de comun acord soluții de limitare a răspândirii virusului Sars-CoV 2,  în perioada de dinaintea sărbătorilor pascale.
După ce rata incidenței în municipiu a urcat rapid la peste 3,6 la mie prefectul le-a transmis repreprezentanbților ca e nevoie de alte măsuri inclusiv în marile magazine pentru a limita pe cât posibil fluxurile mari de oameni: ”În cadrul întâlnirii, s-a discutat situația epidemiologică actuală a municipiului Bistrița, iar autoritățile îndeamnă agenții economici să respecte în continuare măsurile de protecție și sănătate publică în magazine. De asemenea, s-au făcut recomandări pentru limitarea numărului de persoane din magazine și intensificarea punctelor de dezinfectare” a transmis Instituția Prefectului.
Astfel de întâlniri vor continua și cu alți reprezentanți ai supermarketurilor din județ,a anunțat sursa citată.
Sub nicio formă nu îmi doresc carantinarea municipiului Bistrița, mai ales acum în prag de sărbători//. Rugămintea mea pentru reprezentanții agenților economici este să devenim parteneri în lupta împotriva coronavirusului și să facem toate demersurile pentru a ne păstra cu toții în siguranță. Limitarea numărului de persoane din magazine este una dintre propunerile mele și ale colegilor mei. De asemenea, trebuie să le reamintim oamenilor că purtarea corectă a măștii de protecție este obligatorie în toate zonele publice”, a fost mesajul transmis de prefectul Stelian Dolha.
Share.

About Author

Lasă un comentariu