Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Premieră la Consiliul Local Bistrița: transmit prima ședință live pe pagina de facebook. Pagina e înființată recent

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Municipalitatea va transmite în premieră pe facebook ședințele  Consiliului Local Bistrița. Prima transmisie live de facebook a municipalității va începe astăzi de  la ora 16,00, ora de începere a sedinței lunii martie.

Sedința de Consiliu Local este desfășurată în format online, așa ca imaginile nu vor fi foarte diferite de transmisiile făcute până acum pe youtube. Sedința va fi distribuită și pe canalul youtube al municipalității, ceva mai vechi decat pagina de facebook a Primăriei Bistrița deschisă doar din 10 martie.

UPDATE: Ședința va începe cu o sesiune de interpelări, urmată de validarea si depunerea jurământului unui consilier local de la PSD, Ionel Burduhos care-l înlocuiește pe fostul viceprimar si candidat al partidului la funcția de primar, Cristian Nicolae, plecat director la ADI Deseuri. Cel mai urmărit punct pe ordinea de zi, actualizarea unui PUZ  a străzii Grănicerilor, solicitat pentru un bloc de locuințe, contestat de locuitori de pe strada respectivă, a fost retras înaintea ședinței după ce documentatia a fost modificată de arhitectul proiectului, cu reducerea regimului de înălțime dar si cu alte modificări. Primarul Turc a explicat în răspuns la o interpelare că noile modificari vor intra în dezbatere publică și abia după expirarae termenului vor intra în circuitul legal de aprobare .

Un alt proiect care a generat multe controverse, cel privind regimul locuințelor mici a fost retras de pe ordinea de zi prin vot în Comisia de urbanism, anunț făcut de  presedintele comisiei, consilierul  Cristian Munthiu care a explicat ca nu a primit  toate documentele solicitate.

Share.

About Author

Lasă un comentariu