Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Al treilea accident grav de muncă într-o săptămână: un bărbat din Ilva Mică a avut nevoie de elicopterul SMURD după un accident cu un utilaj agricol

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un bărbat de 38 de ani din Ilva Mică s-a accidentat grav astăzi în timp ce lucra cu un utilaj agricol la munca câmpului.

După o manevră gresită, omul și-a prins ambele picioare în utilajul agricol. Pompierii militari din cadrul Secției de Pompieri Năsăud l-au descarcerat și i-au acordat primul ajutor.

Echipajele medicale sosite în ajutor au găsit victima cu traumatism complex la ambele membre inferioare. A fost stabilizat și predat echipajului ce încadrează elicopterul SMURD de la Baza Aeriana Jibou, pentru a fi transportat pe calea aerului la o clinică de specialitate din municipiul Târgu -Mureș, a anunțat ISU Bistrița-Năsăud. Este cel de-al treilea accident de muncă din județ, după cel de la începutul săptămânii când un călugăr a căzut de pe schelele Mănăstirii Parva si a fost nevoie tot de elicopter care sa-l transporte la un spital de specialitate din Cluj.

Vineri, la Rodna un bărbat si-a pierdut viața după ce a cazut de pe schelele exterioare ale unei clădiri  în râul Someș.

Share.

About Author

Lasă un comentariu