Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Becleanul e în scenariu roșu de luni. Aceasta înseamnă restaurante și baruri închise. Și Livezile e de duminică în același scenariu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Orașul Beclean a intrat în scenariul roșu începând de luni, 29 martie a anunțat duminică  CJSU, după ce rata infectărilor a ajuns la peste 3 la mia de locuitori, calculată la ultimele 14 zile.

Scenariu roșu înseamnă  interzicerea activității în interior a  restaurantelor, cafenelelor, barurilor  precum și activitatea operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc. Rămâne disponibilă dar prestarea acestor activități comerciale pe terase.

Tot în scenariu roșu este și comuna vecină Bistriței, Livezile. Aici codul roșu a intrat în vigoare de duminică, după decizia luată de CJSU sâmbătă.

Tot prin hotărâre luată astăzi  CJSU a anuntat intrarea în scenariu galben a comunei Ciceu-Mihăești, acolo unde s-a constatat că incidenţa cumulată a cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19 în ultimele 14 zile este mai mare decât 1,5/1000 și mai mică de 3/1000 de locuitori.

Aceasta înseamnă ca barurile din localitate trebuie sa nu depășeasca la interior gradul de ocupare de 30% din capacitate. În aceeași situație e si orasul Năsăud, care are însă hotărârea adoptată ieri de CJSU.

 

 

 

 

Credit foto: Pensiuni Baile Figa

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu