Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Au făcut petrecere exact în singura comună cu restricții de circulație duminică

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Polițiștii au  au întrerupt duminică o petrecere  privată pe raza localității Jelna, anunță IPJ. Forțele de ordine prezente în patruare în singura comuna care a avut instituite duminică restricțiile de circulație după orar 20,00 si închiderea barurilor si magazinelor după ora 20,00, Budacu de Jos au surprins și o petrecere în toi la care niemni nu purta mască .

Polițiștii și jandarmii s-au mulțumit cu întreruperae petrecerii și cu avertismente: ”Astfel, au fost legitimate persoanele implicate și au fost aplicate un număr de 6 sancțiuni contravenționale cu avertisment, evenimentul fiind întrerupt” anunță sursa citată. 

Amenzi de 36 000 de lei

Duminică  au fost desfășurate activități de verificare în zone aglomerate, gări, autogări, zonele pietonale, centre comerciale și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun și care au vizat respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă. ”, au fost verificate peste 1900 de persoane, aflate în izolare, carantină sau depistate în zonele unde au fost desfășurate controale, 182 de operatori economici și 159 de autovehicule.  În urma neregulilor constatate, polițiștii împreună cu jandarmii și poliția locală au aplicat 184 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 36.250 de lei, pentru nerespectarea Legii 55/2020, respectiv pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, privind deplasarea nejustificată în intervalul orar 22:00 – 05:00.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu