Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Becleanul a rămas astăzi fără apă după ce muncitorii care au reabilitat trotuare au deteriorat o conductă de aducțiune. Cine plătește, întreabă un consilier

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Aquabis anunță sistarea alimentării cu apă în Beclean și localitățile Figa și Podirei, după o defecțiune cauzată de lucrările de modernizare a trotuarelor. ”În urma  unor defecțiuni cauzate de lucrările de modernizare a trotuarelor  din localitatea Beclean, astăzi, 31.03.2021 , în intervalul orar 14:00 – 20:00 se va sista total furnizarea apei potabile in localitățile Beclean, Figa și Podirei”

Lipsa apei va afecta beclenarii  astăzi, 31martie, în intervalul orar 14:00 – 20:00, când anunță Aquabis că ”se va sista total furnizarea apei potabile in localitățile Beclean, Figa și Podirei.”

Consilier local: ”Dorel” există

UPDATE: Consilierul local Caius Cârcu (PMP) a comentat pe facebook episodul, întrebandu-se cine plăteste pentru avaria provocată de mâna unui ”Dorel” .

”Dorel” a lovit din nou la Beclean! Celebrul personaj Dorel pare să aibă urmași peste tot în România. Unul dintre aceștia a lăsat astăzi fără apă pentru câteva ore orașul Beclean. Oare cine suportă costul reparației? Că despre disconfortul cetățenilor nu cred că are rost să mai întreb!? #Dorelexistăscrie consilierul local din Beclean.
foto:facebook Caius Carcu
Share.

About Author

Lasă un comentariu