Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Fetița din Sângeorz Bai pentru care s-a cerut intervenția elicopterului a fost victima unei agresiuni în școală

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Polițiștii au confirmat  că fetița de 11 ani, grav rănită astăzi în timpul cursurilor de după amiaza la Școala Artemiu Publiu Alexi,  pentru care s-a solicitat intervenția elicopterului SMURD, a fost victima unei agresiuni în școală.

Potrivit polițiștilor fetița ar fi fost împinsă pe coridorul școlii de un elev de 14 ani, după un conflict verbal cu acesta. În cădere copila s-a lovit la cap și ar fi rămas inconștientă, susțin polițiștii într-un comunicat de presă: ”Din primele verificări s-a stabilit faptul în pauza dintre cursuri, un minor de 14 ani domiciliat în Sângeorz-Băi în urma unui conflict verbal ar fi agresat fizic o minoră în vârstă de 11 din Ciceu Mihăiești. În urma agresiunii victima ar fi căzut pe coridorul școlii rămânând inconștientă. La fața locului s-a deplasat un echipaj al ambulanței care i-a acordat îngrijiri medicale ulterior aceasta fiind transportată la spitalul din Târgu-Mureș cu elicopterul”. Potrivit altor surse copila și-ar fi revenit după cădere, însă ar fi avut o stare generală de confuzie după accident

Polițiștii fac cercetări cu privire la modul în care s-a petrecut accidentul din scoala: ” cercetările vizează săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe urmând a stabili în cursul cercetărilor cauzele și modalitatea producerii evenimentului” spun polițiștii.

Share.

About Author

Lasă un comentariu