Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Restricțiile de circulație de pe Lucian Blaga, instituite marți vor fi păstrate două luni. Atât durează instalarea sistemelor acustice și luminoase

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Timp de două luni circulația pe strada Lucian Blaga este restricționată parțial după ce de ieri au demarat lucrările de modernizare a trecerii de nivel cu calea ferată.

Practic e vorba de instalarea sistemelor de semnale luminoase și acustice la trecerea de cale ferată de pe strada Lucian Blaga, lucrări programate în perioada 30.03.2021 – 31.05.2021,.

Restricții parțiale de circulație sunt instituite de la intersecția cu sens giratoriu din strada Lucian Blaga și până la intersecția cu sens giratoriu cu strada Simion Mîndrescu, a anunțat IPJ care a oferit si variantele alternative: ”Pentru fluidizarea traficului în această perioadă, sunt recomandate următoarele străzi:
-strada Subcetate, strada Ioan Slavici, strada Andrei Mureșanu, strada Năsăudului, Calea Moldovei. În aceste zone vor fi amplasate indicatoare rutiere privind instituirea de restricții parțiale de circulație” a transmis Inspectoratul Judetean de Poliție.

 

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Solutia de perspectivă pentru fluidizarea traficului auto intens de pe strada Lucian Blaga la intersectia cu calea ferată ar fi construirea unei pasarele, având in vedere că aici pe lângă traficul local se sesfăsoară si traficul de tranzit de pe DN 17C . Avantajul este că aici si spatiul permite construirea unei pasarele prevăzută cu bretele laterale pentru străzile paralele cu calea ferată.
    De aceea, chiar dacă frecventa trenurilor pe relatia Bistrita-Bârgăului este redusă, solutia anunțată de amenajare a trecerii la nivel prevăzută cu barieră semaforizată nu rezolvă decât partial fluidizarea traficului auto, intrucât masinile trebuie să oprească la barieră ceea ce duce la formarea de coloane in trafic.

Lasă un comentariu