Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Vine o nouă tranșă de bani guvernamentali pentru localitățile din județ afectate de calamități.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Guvernul României a alocat la sfârșitul luni martie, din Fondul de rezervă 7, 42 milioane lei pentru localitățile din județ afectate de calamitățile naturale de la începutul anului, este vorba de  inundații și alunecări de teren.

Potrivit Instituției Prefectului de acest sprijin vor beneficia  22 de unități administrativ- teritoriale  afectate de calamități. ”Alocarea s-a făcut ca urmare a solicitării făcute de către Instituția Prefectului care a înaintat un raport al pagubelor produse de alunecările de teren și inundații. Raportul a fost întocmit după întâlniri în teren a comisiei mixte înființată prin ordin de prefectul Stelian Dolha în luna februarie” precizează Instituția Prefectului,

Finanțarea din Fondul de intervenție aflat la dispoziția Guvernului va ajunge în mai multe comune din județ:  Leșu (1605 mii lei), Târlișua(814 mii lei), Feldru(680 mii lei), Rebrișoara(635 mii lei), Spermezeu (505 mii lei) dar și la Consiliul Județean.

Este un sprijin bine-venit pentru localitățile afectate de alunecări de teren și inundații. Acum se vor putea efectua lucrările necesare, pentru că am constatat în urma vizitelor în teren că refacerea infrastructurii este un obiectiv care trebuie rezolvat urgent. Mulțumesc Guvernului pentru promptitudinea cu care a alocat fondurile de refacere. ”, transmite prefectul Stelian Dolha.

 

F

Share.

Lasă un comentariu