Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Administratorii sălilor de sport și fitness întâlnire cu prefectul și șefii mai multor instituții pe tema restricțiilor

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Administratorii sălilor de sport-aerobic -fitness s-au întâlnit la invitația prefectului Stelian Dolha cu conducerea mai multor instituții deconcentrate și de ordine publică la sediul prefecturii pentru a clarifica aspecte legate de ultimele măsuri restricții care-i vizează în mod direct.

Potrivit unui comunicat de presă al Instituției Prefectului  la întâlnirea organizată miercuri, 7 aprilie au participat pe lângă prefect și cei doi subprefecți și  reprezentanți ai instituțiilor de ordine publică: Jandarmerie, Poliție, ISU, conducători ai instituțiilor cu atribuții de control: Direcţia de Sănătate Publică, Inspectoratul Teritorial de Muncă dar și cu conducerea Direcției Județene Sport și Tineret.

Administratorilor sălilor de sport li s-a explicat că sportivii profesioniști, cei legitimați la cluburi si asociatii sportive  pot să-și continue pregătirea și activitatea fizică în săli:  ”Reprezentanții instituțiilor de control au clarificat aspecte din ultimele hotărâri adoptate la nivel național și le-au transmis administratorilor că se permite desfășurarea activităților de pregătire fizică a sportivilor profesioniști, legitimați și/sau de performanță. De asemenea, au fost analizate cele mai bune soluții care pot fi adoptate în avantajul industriei sportului, în contextul pandemic în care ne aflăm” a precizat comunicatul .

”Referitor la categoria sportivilor amatori care nu practică sport într-o formă de organizare aflată sub patronajul unei federații naționale, autoritățile au adus informări cu privire la sprijinul financiar de care pot beneficia administratorii cluburilor din acest sector. Prefectul Stelian Dolha i-a asigurat pe administratorii sălilor de fitness și pe administratorii sălilor de dans de întregul său sprijin și le-a propus organizarea și a altor întâlniri pentru lămurirea neclarităților și pentru transmiterea către Guvern a solicitărilor industriei din care fac parte ”potrivit comunicatului de presă. Mai multe întâlniri într-un format asemănător  au avut loc la Prefectură zilele trecute si cu reprezentanții industriei HoReca.

Share.

About Author

Lasă un comentariu