Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un constănțean care l-a lăsat fără turma de oi pe un locuitor din Căianu Mic a fost adus cu mandat după trei ani

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

La trei ani după ce a fost victima unui înșelătorii în urma căreia a fost lăsat fără turma de oi cu 279 de capete, dar și fără bani, un bărbat din Căianu Mic a văzut ziua în ca poliția l-a adus cu mandat tocmai din Constanța pe cel care l-a escrocat.

Păgubitul a reclamat de multă vreme că cel căruia i-a vândut oile în 2018, un constănțean care le-a cumpărat în numele unei societăți comerciale, n-a mai ajuns să-i plătească cei 72000 de lei datorați,  costul acestora.

După un dosar instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecatoria Beclean polițiștii l-au identificat și reținut în localitatea de domiciliu  pe  cel care a provocat prejudiciul, un bărbat de 50 de ani din Hârșova, județul Constanța, cercetat pentru înșelăciune,. Individul a fost adus în județ în 8  aprilie  în baza unui mandat de aducere și și-a petrecut noaptea în arestul IPJ Bistrița-Năsăud,

Suspectul în sarcina caruia este reținut un prejudiciu de peste 72.000 de lei va fi prezentat procurorilor în vederea dispunerii unei măsuri preventive” a transmis IPJ Bistrița -Năsăud care a anunțat și că acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale  Bistrița-Năsăud și polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova. ”Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru-Rareș în vederea documentării întregii activități infracționale” a mai informat  IPJ prin purtătorul de cuvânt.

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu