Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ioan Turc nu mai este consiliat de fostul primar Vasile Moldovan. Cine-i va lua locul în calitate de consilier personal

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Fostul primar al Bistriței, Vasile Moldovan a încetat vineri colaborarea cu actualul edil Ioan Turc în calitate de consilier personal. În locul ex-primarului Moldovan, Ioan Turc va fi consiliat de un fost secretar al Consiliului Local dar și al Consiliului Judetean, Mica Oprea, pensionată anul trecut în luna iulie.

Primarul Ioan Turc a făcut anunțul astăzi, la finalul unei conferințe de presă în care a prezentat bugetul pe 2021. ” Am observat că s-au rostogolit in spațiul public informații incorecte despre numărul consilierilor mei personali. …Vreau sa va anunț că domnul Vasile Moldovan s-a retras din calitate de consilier si în locul domniei sale va veni domnișoara Mica Oprea,” a anunțat primarul Turc.

Turc nu a precizat în ce condiții s-a despărțit de fostul primar Moldovan cu care a lucrat și în 2007 când i-a fost viceprimar. Numirea lui Vasile Moldovan, primar al Bistriței din 2000 până în 2008, pensionar cu state vechi si consilier local ALDE în mandatul trecut,  în funcția de consilier  personal al primarului Ioan Turc a fost o decizie surprinzătoare și controversată a noului primar imediat după câștigarea alegerilor.

Mica Oprea, cea cu care-l înlocuiește acum pe Moldovan este considerat drept una dintre cele mai experimentate profesioniste în administrație publică și drept administrativ din județ. Mica Oprea care s-a pensionat în iulie 2020 din Consiliul Judetean Bistrița-Năsăud, instituție în care fost timp de 5 ani secretarul general și alți 3 director executiv a fost și subprefect al județului, dar și inspector guvernamental.

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Este o ” vorba romaneasca ” si anume ca … ” pana si in cel mai crunt razboi, nu mor totzi “… iar ” cei care scapa … nicidecum nu vor avea viata vesnica ” … !

Lasă un comentariu