Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Surprindeți colaboratorii sau partenerii de afaceri cu un cadou plin de semnificație.Viile și vinurile din podgoria Lechința de Corneliu Gaiu, un proiect Nosa Creative

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Precum deja știți, ne mândrim cu istoria comunității din care facem parte. Astfel că am fost deosebit de onorați să putem realiza alături de istoricul Corneliu Gaiu un album/monografie al podgoriilor din arealul Bistriței.

Într-un capitol din carte sunt menționate registrele de socoteli ale cetății Bistrița, în care putem remarca personalități istorice importante, precum regina Isabela, Ștefan Bethlen, Alexandru Lăpușneanu sau Petru Rareș, care au savurat vinurile din acest areal. Tot din carte puteți afla că România este a patra țară din lume după Franța, Rusia și Germania, în care a fost produs vinul spumant.

Continuatorii tradiției viticole din regiunea noastră sunt: Crama Harșian, Crama Jelna – Amprenta Transilvaniei, Crama Lechburg, Crama Liliac, Crama Mureșan, Crama Valea Ascunsă, Crama Vie-Vin Lechința, Crama Zaig.

Noi, echipa Nosa Creative, am pregătit un pachet încântător destinat protocolului, format din cartea “Viile și vinul din podgoria Lechința” și trei vinuri premium de la cramele din această regiune. Există combinații de vinuri prestabilite, dar se pot configura și altfel, la cererea clientului. De asemenea, capacul cutiei poate fi personalizat cu logo-ul companiei.  https://editura.nosa.ro/

În jurul vinului s-au născut și se nasc povești memorabile. Atât cartea, cât și vinurile din pachet constituie cadoul ideal pentru o colaborare mai strânsă între tine și partenerii tăi de afaceri.

Pentru mai multe informații accesați site-ul magazinului nostru online editura.nosa.ro, iar pentru o ofertă personalizată contactați-ne la numărul de telefon 0755-040-688.

(Advertorial publicat la comanda Editurii Nosa)

 

 

Share.

Lasă un comentariu