Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Bistrița scapă de restricțiile de weekend după ce incidența a coborât sub 3,5 la mie. Decizia a fost luată luni în CJSU

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

CJSU a ridicat în luni  restricțiile de weekend pentru municipiul Bistrița și pentru comuna Chiochiș, a anunțat un comunicat de presă.

E vorba de programul redus al magazinelor, obligate până acum să închidă în timpul zilelor de vineri, sâmbătă și duminică la 18,00, restricțiile de circulație după ora 20,00 și  și suspendarea activităților în sălile de sport/fitness. restricțiile se aplică în Bistrița începând din 2 aprilie.

Astfel, conform Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud nr. 107, începând cu data de 20 aprilie 2021, sălile de sport/fitness își pot relua activitatea respectând normele sanitare.

„De asemenea, circulația persoanelor este permisă în zilele de vineri, sâmbătă și duminică în intervalul orar 05:00 – 22:00; circulația în afara acestui interval este permisă doar pentru motive întemeiate, stabilite de lege, și cu prezentarea unei declarații pe propria răspundere. Puteți descărca modele de declarații pe propria răspundere sau pentru angajatori de aici: https://cetrebuiesafac.ro/modele-declaratii.

Astăzi, 19 aprilie, incidența în municipiul Bistrița este de 3,48, ceea ce înseamnă că rămâne sub codul roșu de restricții, activitatea din interiorul restaurantelor și cafenelelor fiind în continuare suspendată.

Totuși, municipiul Bistrița rămâne sub cod roșu de restricții, având azi, 19 aprilie, incidența peste 3/1000 de locuitori, restaurantele și cafenelele rămânând în continuare cu activitatea suspendată în interior. Este interzisă în continuare activitatea din cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte, dar și al operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc„ transmite un comunicat de presă al CJSU  .

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu