Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ce a pățit un tânăr de 20 de ani după ce a fost prins fără permis la volanul unei mașini neînmatriculate

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un tânăr  de doar 20 de ani plătește scump inconștiența de a se fi urcat la volanul unei mașini neînmatriculate, fără să aibă permis de conducere. Prins duminică pe un drum județean de polițiști, tânărul  din Budacu de Sus a fost  reținut inițial  24 de ore pentru comiterea de  infracțiuni la regimul rutier și a ajuns în arestul IPJ Bistrița-Năsăud. Dus în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă tânărul a aflat că va trebui să rămână în arest  pentru următoarele 30 de zile.

Acum  este cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat și a fost prezentat de polițiștii Secției 1 de Poliție Rurală Bistrița într-un dosar penal și riscă pedeapsă cu închisoarea.

Ceva mai ușor a scăpat un șofer improvizat de 39 de ani care a fost prins tot fără permis luni noaptea pe Drumul Județean 172 G, însă la volanul unei mașini înmatriculate. 

I s-a întocmit dosar penal, iar cercetările continuă de polițiștii din cadrul Secției 2 Poliției Rurală Prundu Bârgăului, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, însă a scăpat fără măsuri preventive împotriva sa.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu