Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

O alunecare de teren a afectat un drum în Braniștea pe 200 de metri. Prefectul a evaluat situația alături de echipa de constatare a pagubelor

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O alunecare de teren provocate de precipitații abundente căzute în comuna Braniștea a dus zilele trecute la fisurarea drumului județean 172 K pe o porțiune de 200 de metri.

Prefectul Stelian Dolha a mers la fața locului astăzi alături de cei doi subprefecți și de comisia de constatare și evaluare a pagubelor de la nivelul Prefecturii.Prefectul Stelian Dolha s-a alăturat acțiunilor din teren de azi, desfășurate pe raza comunei Braniștea, împreună cu subprefecții Decsei Atilla și Lorand Toth. raportul întocmit va ajunge la Guvern pentru alocarea banilor de reparații

Nu e singura comuna în care s-au deplasat echipele de evaluarea a pagubelor produse de fenomenele meteo . Astfel, până în data de 22 aprilie, comisia de constatare a pagubelor s-a deplasat în Cetate, Galații Bistriței, Budacu de Jos, Bistrița, Braniștea, Șieu și Mărișelu.Ca urmare a rapoartelor operative trimise de primării, prin care au fost semnalate pagube produse de fenomenele meteorologice și hidrologice, comisiile mixte au demarat acțiuni de constatare și evaluare ale pagubelor în teren, informează Instituția Prefectului.

 

În baza constatărilor din teren, va fi întocmit un proiect de Hotărâre de Guvern pentru solicitarea despăgubirilor, care va fi transmis mai departe la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Share.

Lasă un comentariu