Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

USR Bistrița-Năsăud : ”Ne-am asumat să facem investiții în spitale și ne ținem de cuvânt”  

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
USR anunță semnarea mai multor contracte de investiții pentru spitale și centre sociale prin Program Operațional Infrastrctură Mare : ”Ne-am asumat să facem investiții în spitale și ne ținem de cuvânt.  Sistemul sanitar are nevoie mai mult ca oricând de sprijin financiar pentru a face față pandemiei de COVID-19, iar fiecare investiție înseamnă o îmbunătățire a capacității de tratament și diagnosticare a pacienților ” transmite USR pe pagina de socializare.
Este vorba de  10 contracte în valoare de 146 milioane lei pentru nouă spitale și alte 11 pentru centre sociale semnate de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Infrastructură Mare.
”Asta înseamnă bani pentru dotarea suplimentară cu echipamente și aparatură medicală, inclusiv cele necesare secției ATI, dar și pentru dezinfectarea secțiilor” precizează materialul informativ
Share.

About Author

Un comentariu

  1. Gica Contra în

    APOI… ” VREM SPITALE … NU CATEDALE ” ! Nopoi asa sa fie… ca ne-am saturat cati bani virati catre tot felul de biserici si culte … unde nu merge mai nimeni si unde inafara de zilele de sarbatoare, prin bierici bate vandul … si merge ici colo cate o baba sau mosneag uitat de lume … !

Lasă un comentariu