Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Președintele județean liberal caracterizează relația cu secretarul general al partidului: ”cât se poate de alcalină”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Invitat să caracterizeze relația cu secretarul general al partidului, deputatul de Bistrița-Năsăud, Robert Sighiartau, cel care a avut mai poziționari împotriva liderului liberal Ludovic Orban în acest an,  președintele organizației județene Ioan Turc s-a limitat să spună că e una cât se poate de alcalină.

Turc a spus într-o conferință de presă, în care a întărit susținerea pe care filiala i-o acordă în alegerile interne actualului președinte al PNL, Ludovic Orban că  relațiile din interiorul filialei nu ar fi afectate de opțiunile de vot : ”Este o relație cât se poate de alcalină, de colegialitate, normală, în interiorul unui partid. Adică eu recunosc tuturor colegilor mei dreptul fundamental de a decide individual, Nu am avut niciodată reacții de ostilitate în raport cu colegii care au avut alte opțiuni. Nici în perioada când am fost presedinte al partidului, nici inainte si nici după. Cred că se observă faptul că oameni care s-au poziționat, chiar în interiorul partidului, pe poziții nu întotdeauna similare cu ale mele,  sunt oameni din proximitatea mea politică în momentul de față”. a mai spus Turc.

Turc a vorbit din nou despre opțiunea filialei pe care o conduce în alegerile interne: ”Opțiunea filialei județene, pe care am comunicat-o în urma unei consultări într-un cadru statutar, este de susținere pentru un nou mandat a președintelui în funcție, Ludovic Orban. Mă îndoiesc că se va schimba ceva. Bineînțeles că vom trece și noi prin alegeri interne la nivel de filială, dar anticipez că Ludovic Orban va avea sprijinul masiv al filialei pentru obținerea unui nou mandat(…) Acum am afirmat și rămân la opinia că președintele Ludovic Orban are motive întemeiate pentru a solicita încredințarea unui nou mandat. Consider că și-a făcut treaba bine, este un om de dialog, atent în ceea ce privește relația cu filialele, cu colegii săi Cred că a obținut performanțe din punct de vedere politic într-un context deosebit de complicat și eu cred că rezultatele bune trebuie premiate, nu trebuie amendate. Rămânem la ceea ce am stabilit deja, nu ne schimbăm de mers și nu pe criterii de oportunitate” a mai spus Turc într-o conferință de presă

 

Share.

About Author

Un comentariu

Lasă un comentariu