Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Două amenzi încasate în aceeași zi la două ore distanță de un năsăudean, proprietarul unui pitbull agresiv

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Proprietarul unui pitbull agresiv a fost  sancționat de două ori astăzi la interval de nici trei ore de jandarmii năsăudeni.

Cea dintâi amendă încasată de năsăudean a venit după un apel făcut la 112 la ora 9,00 dimineața. oamenii care au sunat la Numărul Unic  de Urgență 112 s-au plâns de prezența în stradă a unui câine periculos și nesupravegheat pe o stradă din orașul Năsăud. Patrupedul din rasa Pitbull se manifesta extrem de agresiv și a atacat mai mulți trecători, au fost sesizările pentru care jandarmii au intervenit la fața locului. Proprietarul câinelui a fost identificat și amendat cu 500 de lei, însă cîinele era de negasit la apariția jandarmilor. Povestea nu s-a încheiat însă aici, chiar daca proprietarul a dat asigurări că pornește în cautarea patrupedului său.

În jurul orei 11.30, la aproximativ la două ore distanță de prima intervenție, jandarmii sunt anunțați din nou printr-un apel la 112, că un câine periculos se află liber pe stradă și că a mușcat un alt câine ținut în lesă de o năsăudeancă.  Jandarmii au intervenit din nou iar proprietarul a fost amendat încă odată cu  500 de lei, pentru lăsarea în libertate a patrupedului.

”Totodată, jandarmii i-au pus în vedere proprietarului izolarea animalului, pentru ca acesta să nu mai constituie un pericol pentru trecătorii din zonă” precizează IJJ.

Sursa foto: arhiva ProTv

Share.

About Author

Lasă un comentariu