Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Avertismentele au avut efect: de marți se circulă pe ambele sensuri ale trecerii de pe Lucian Blaga

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Constructorul a finalizat lucrările la pasajul de trecere de cale ferată din strada Lucian Blaga, după ce cu două zile înainte primarul Bistriței  l-a avertizat public pe seful firmei din Oradea  care derula contractul să nu mai treneze și să încheie până joi lucrarea care sugruma traficul într-o zonă și așa încărcată.

”Circulația s-a reluat pe ambele sensuri la trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Lucian Blaga, odată cu finalizarea lucrărilor! ” a anunțat marți, 27 aprilie, pe  facebook primarul Ioan Turc. El a explicat si că sistemul de avertizare acustică si vizuală va fi instalat rapid:  ” Așa cum am afirmat ieri, instalarea sistemului de avertizare acustică șl luminoasă se va face în cel mai scurt timp. Prima ordonanțare de plată, în valoare de 1 milion de lei, o voi face către CFR în vederea montării cât mai urgente a sistemului de avertizare acustică și luminoasă. Ne cerem scuze oamenilor care au avut de așteptat în trafic în această perioadă și îi asigurăm de faptul că, prin contract, vom urmări o mai rapidă execuție a lucrărilor care produc disconfort.” a mai scris primarul.

El a scris luni că s-a întâlnit cu reprezentantul firmei din Oradea caruia i-a dat termen până joi, 29 aprilie la 12,00 să termine lucrarea. Lucrările de amenajare la trecerea de cale ferată au început în 31 martie 2021.

Share.

About Author

Lasă un comentariu