Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Teribilism care-l poate costa pe un tânăr startul în viață: a fost prins de poliție și fără carnet si cu mașina neînmatriculată

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un tânăr din Telciu care abia a  atins majoratul riscă să facă închisoare pentru că s-a urcat la volan fără permis și a condus pe drumul public până l-au prins polițiștii rutieri. În plus, un factor care va atârna si mai greu la pedeapsă, după finalizarea dosarului penal este faptul că autoturismul pe care-l conducea nu era înmatriculat.

Tânărul a fost surprins ieri de polițiștii din Năsăud pe când conducea chiar prin satul de domiciliu, Telcișor. Mașina a avut cândva numere provizorii însă erau expirate de mai bine de un an .

”În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat, cercetările fiind continuate de către Secția 6 Politie Rurală Năsăud” a transmis IPJ Bistrița-Năsăud. În urmă cu doar câteva zile un tânăr de 20 de ani a primit mandat de arest pentru 30 de zile în circumstanțe asemănătoare.

Citește și:

Ce a pățit un tânăr de 20 de ani după ce a fost prins fără permis la volanul unei mașini neînmatriculate

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu