Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ziua presei a fost anul acesta zi de doliu în Bistrița: ne-a părăsit Mihai Leder, unul dintre veteranii corespondenților de televiziune

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mihai Leder, unul dintre cei mai vechi corespondenți de televiziune din Bistrița-Năsăud a decedat luni, 3 mai în secția de Terapia Intensivă  a  Spitalului Județean de Urgență, după ce starea sa de sănătate s-a înrăutățit brusc, pe fondul unui edem pulmonar și a unor afecțiuni cardiace mai vechi.

Mihai Leder, 58 de ani  a fost mai bine de două decenii, neîntrerupt, corespondentul Antena 1 și ulterior  Antena 3 în Bistrița-Năsăud, fiind unul dintre cei mai longevivi colaboratori ai Trustului Intact în ceea ce privește corespondențele locale. Inima lui Mișu Leder, un neobosit reporter de teren,  a încetat să mai bată chiar de Ziua Internațională a presei. Un coleg cameraman a relatat pe grupurile jurnaliștilor locali că ultima sa corespondență a fost difuzată acum trei zile, fiind filmată relativ recent . Si ca atunci Mișu Leder ar fi admis că starea de sănătate nu era una foarte bună.

Dumnezeu să te odihnească în pace, Mișu Leder!

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu