Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

În trei orașe și douăzeci și patru de comune din Bistrița-Năsăud școala începe miercuri în scenariul galben

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministerul Educației a dat publicității lista cu scenariile  în care încep miercuri  cursurile după vacanța de primăvară,  în funcție de gradul de infectare.

Potrivit listei trei orase din Bistrita-Năsăud, între care municipiul Bistrița, Beceanul și Năsăudul, care e chiar la limita incidenței de 1 la mia de locuitori vor începe cursurile în scenariul galben. În aceeași situație se află  școlile din alte 24 de comune începând cu Monorul, care ar cea mai mare rată de infectare, de 4,49 la mie, Budești, Negrilești Șieu Măgheruș și Chiochiș, Negrilești, Ciceu-Giurgești și Runcu Salvei, Urmeniș, Nușeni, Silivașu de Câmpie, Sânmihaiu de Câmpie, Braniștea, Galații Bistriței, Cetate, Teaca, Budacu de Jos, Nimigea , Telciu, Livezile. Șieu Odorhei, Matei, Rebrișoara (1,02). În cazul celor aflați în scenariu galben la școală merg doar elevii din clasele primare, restul V-VII și IX-XI rămânând în scenariu online.

În școlile din peste 35 de UAT-uri din Bistrița-Năsăud miercuri vor merge la cursuri în format fizic, adică față în față. Vezi aici  întreaga listă a școlilor https://cdn.edupedu.ro/wp-content/uploads/2021/05/rata-ncidenta-localitati-04.05.2021.pdf

Share.

About Author

Lasă un comentariu