Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Pistolarul de pe facebook s-a dat de gol ca prostul: n-avea permis de port armă, iar pistolul era de contrabandă

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Polițiștii i-au făcut ieri o vizită individului din Chiraleș care a postat în urmă cu câteva zile un filmuleț pe facebook  în care apărea cu un pistol în mână cu care a făcut și o mică demonstrație ”pentru dușmani”, trăgând două focuri în aer.

După isprava de pe facebook, devenită virală, individul, un bărbat de 35 de ani din Chiraleș, s-a trezit acasă cu polițiștii de la Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase care i-au percheziționat atât locuința lui cât și a încă doi amici . Polițiștii au identificat pistolul folosit în înregistrarea video postată pe facebook, însă au stabilit că aparține altcuiva, unui tânăr de 25 de ani. Oricum individul care a tras cu pistolul nu avea permis de port-armă. Proprietarul pistolului, o armă neletală  l-ar fi achiziționat din Germania și l-ar fi introdus fără drept în țară în luna aprilie a acestui an, aubstabilit polițiștii

”Față de cei doi bărbați s-a luat măsura reținerii pentru  o perioadă de 24 de ore urmând să fie prezentați procurorului de caz, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Polițiștii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, au întocmit un dosar penal cu privire la infracţiunile de contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, uzul de armă fără drept, complicitate la nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și complicitate la uzul de armă fără drept, urmând documentarea faptelor în cursul cercetării penale” au transmis polițiștii.

Instanța a decis să stabileasca în cazul lor doar măsura controlului judiciar

 

Share.

About Author

3 comentarii

  1. Maaa…. pa.du.chio.sii astia, numai prostii invata prin strainatate, de parca acolo cineva poate trage cu pistolul asa aiurea… fara permis de port-arma legal .

  2. ecologistul în

    la asta trebuie urgent montata o centura de supraveghere cu GPS fix la gat ca la un maidanez care musca. e periculos individul si capabil de multe.

Lasă un comentariu