Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Unul din 7 a trecut de examenul național pentru șefia CJAS-urilor. Printre ei un concurent din Bistrița-Năsăud

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Surprize la examenul pentru șefia Caselor asigurărilor de Sănătate pentru care s-au susținut joi probele scrise.

Doar 5 din 33 de candidaţi au promovat la nivel național, obţinând notă peste 7.  Printre ei se numără și unul dintre cei trei candidați care-și dispută conducerea CJAS Bistrița-Năsăud. Deși numele câștigătorului examenului scris din Bistrița-Năsăud nu a fost încă dezvăluit până la evaluarea contestațiilor, surse oficiale au confirmat pentru Bistrița Express că este vorba de Wilhelm Szekely un fost director al Casei asigurărilor BN, în prezent director de contractări. El va trebui însă să susțină și proba interviului pentru a fi numit oficial în funcție. Actualul director interimar Doina Sigmirean nu a trecut de proba examenului scris.

Cei cinci candidaţi care au obţinut peste 7 au vizat şefia caselor de sănătate din judeţele Maramureş, Iaşi, Tulcea, Cluj şi Bistriţa-Năsăud.

Preşedintele CNAS, Adrian Gheorghe, anunţa că doar 33 dintre cei 54 de candidaţi admişi pentru proba scrisă a concursului de directori ai CAS-urilor judeţene s-au prezentat, joi, la examen. Pentru judeţele în care nu au existat candidaţi sau unde posturile nu vor fi ocupate în urma actualului concurs procedura va fi reluată ”în cel mai scurt timp”.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu