Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

UPDATE: Vaccinarea la mall merge bine: în două ore s-au vaccinat cât pentru o zi obișnuită

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Aflux mare de bistrițeni cu chef de vaccinare sâmbătă dimineața  la cele trei fluxuri amenajate la Retail Parc.

Update: Pana la ora 13 00. se vaccinasera peste 260 de bistrițeni, asa ca autoritățile au anunțat ca vor suplimenta numărul dozelor alocate, de 300 pe zi cu un număr suplimentar.

Mașinile celor care doreau sa se vaccineze în campania drive trought de la Bistrița s-au așezat la coadă încă de dinainte de ora 8,00.

Așa că până la ora 10,00 erau vaccinate peste 80 de persoane,  cam cât se vaccinează într-o zi obișnuită la Bistrița, potrivit prefectului Stelian Dolha, prezent de la prima ora la centrul drive-trought. În total sunt pregatite 300 de doze de vaccin Pfizer pe zi pentru campania de la mall:

”Este un început bun. Am vorbit cu oamenii si unii erau deja de la 7 prezenți. La 8 fără un minut deja e coadă de mașini. Vremea ține cu noi. Ar trebui sa folosim toate vaccinurile pe care ni le-am pregătit pentru aceste două zile, adică 300 pe zi. O sa repetăm această acțiune în weekend-ul viitor. Apoi vom intensifica vaccinarea și în mediul rural, sub forma unei caravane.” a explicat prefectul Stelian Dolha.

Prezent la campania organizată cu sprijinul municipalității și cu folosirea personalului din centrul de vaccinare SVSU primarul Ioan Turc a explicat: Prin efortul de organizare al municipalității, totul decurge normal, personalul medical, voluntarii SVSU și polițiștii locali fiind la datorie pentru buna desfășurare a campaniei. Împreună vom reveni la normalitate, iar vaccinarea e soluția!”.

Cele trei fluxuri sunt deschise sâmbătă și duminică până la ora 20,00. Pentru a beneficia de imunizarea doritorii trebuie să se prezinte cu mașina, să aibă actul de identitate și chestionarul de triaj care poate fi completat anterior prezentării la vaccinare și pe care îl pot descărca de aici: https://bn.prefectura.mai.gov.ro/…/chestionar_triaj…

Accesul în zona de vaccinare se face de pe str. Grănicerilor (zona poligon).”Amintim că, pentru administrarea celei de-a doua doze Pfizer, cetățenii se pot prezenta ulterior fie la sesiunea drive-through de peste trei săptămâni, fie la oricare dintre centrele la care se realizează imunizarea cu acest ser.” transmite Instituția Prefectului.

 

 

 

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu